Bamsia

Om oss

Bamsia är ett mindre, familjeägt aktiebolag. Du kan besöka oss centralt på Kungsholmen eller på Lidingö där vi har vårt säte. På Kungsholmen är vi de dagar vi intervjuar nya barnvakter eller träffar nya kunder.

Bamsia har barnvakter i hela Storstockholmsområdet.

Vi som driver företaget bor på Lidingö. Sirpa Andersson är ansiktet utåt och det är oftast henne du kommer i kontakt med som kund. Hon är kundansvarig och VD och har bakgrund som ekonomiansvarig och verksamhetschef. Hon har också drivit familjeföretag under många år. Vi andra jobbar mest på kontoret, sköter faktureringen, lönerna och det andra administrativa.

Sedan har vi våra barnvakter, som ofta är studerande och finns i hela Stockholmsområdet. Vi väljer våra barnvakter med stor omsorg. De som uppfyller våra krav på ålder och erfarenhet, har vi personliga möten med. Efter mötet gör vi en ny bedömning, ringer till referenserna och kontrollerar uppgifterna närmare. Ni kan också känna er trygga med att vi begärt utdrag från brottsregistret.

En bra barnvakt är pålitlig, ordningsam, kan ta ansvar, tycker om att leka och älskar barn.

Vi vill hjälpa barnfamiljer med en lugnare vardag och lite guldkant på helgerna. Samtidigt ger vi riktig lön, bra erfarenhet och arbetstillfällen åt barnvakterna.

Här är några av våra barnvakter:

Några av Bamsias barnvakter

Elisabeth och Felicia jobbar på Lidingö och i Vasastan medan Claire är en av våra nya barnvakter som fortfarande är ledig.