Bamsia

Tycker du att det bästa som finns är att arbeta med barn?

Tycker du det bästa är att arbeta med barn? Sök jobb hos Bamsia! Är du en pålitlig, påhittig och ansvarsfull person som fyllt 18 år? Skicka ditt CV till oss! Bamsia har många härliga barnfamiljer som väntar på dig.

Vi är ett trevligt litet företag där du direkt pratar med oss som är ansvariga för verksamheten. Du kan med fördel ha barnpassning som deltidssysslesättning och arbeta på tider som passar dig. Det går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Många av våra barnfamiljer efterfrågar studerande eller pensionärer. Vi försöker sammanföra dig med en familj som bor nära dig.

Om du redan jobbar i en familj och vill ha en tryggare anställningsform, kontakta oss. Vi betalar avtalsenlig lön och sociala avgifter. Och vi kan prata med familjen om frågor som du har svårt att ta upp själv.

När din familj inte längre behöver dig, får du en ny familj via oss.

Maila till oss på career@bamsia.com

Barnvakten gör ett jätteviktigt jobb hos familjen.

Vi är otroligt imponerade över våra barnvakter.

Att en ung person klarar av så mycket med flera småbarn, ge kärlek, aktivera, ha tålamod och hålla disciplin. Planera jobbet, rapportera till familjen och oss, komma i tid och ta ansvar över jobbet och barnen.

Det är ett jätteroligt jobb, men det är inte enkelt. Därför skall du ha riktig lön för det du gör.