Bamsia

Barnpassning / barnvakt

Barnvakter som älskar barn!Ta hjälp av oss när du inte kan passa barnen själv, regelbundet eller bara vid behov.

Alla våra barnvakter har erfarenhet av barnpassning. De har blivit valda med stor omsorg och blivit kvalificerade genom noggranna intervjuer. Alla tycker det är riktigt roligt att ta hand om barn och se hur barnen utvecklas. Många av dem talar även flera olika språk.

Bamsias barnvakter är vana vid dagishämtningar och att följa med lite äldre barn hem från skolan. Vi kan laga mat, leka i lekparken, läsa läxor, pyssla, följa med på fritidsaktiviteter och lägga barnen på kvällen.

Så här går det till

  • Lämna en intresseanmälan eller ring och tala om vad ni vill ha hjälp med, när och hur ofta.
  • Vi kontaktar er och föreslår en barnvakt som passar för era behov. Om ni är intresserade bestämmer vi en tid för ett kostnadsfritt hembesök då ni och barnet/barnen får träffa barnvakten och en represtentant från oss.
  • Därefter bestämmer ni om ni vill anlita den barnvakt vi föreslagit eller om vi ska leta efter en annan.
  • Först när ni är nöjda skriver vi ett kontrakt.
  • Sedan är det bara för er nya barnvakt att börja arbeta. Vi följer upp och håller kontakt med er för att säkerställa att ni är och förblir nöjda.

Om du redan har en barnvakt

Du kanske har en barnvakt som du är nöjd med.  Vi kan anställa henne/honom och du behöver inte oroa dig om den personen skulle sluta för då hittar vi en ny bra barnvakt åt dig.

Priser

Baspris
  Med skatteavdrag* 
  Utan skatteavdrag 
Alla dagar mån – sön
  170 :-
  340 :-
Storhelger (påsk, midsommar, jul, nyår)
  184 :-
  368 :-

Alla priser redovisas inklusive moms.

*RUT-avdrag: tjänsten är en så kallad ”hushållsnära tjänst” vilket innebär att kunden har rätt till 50% skattereduktion. Bamsia drar av skattereduktionen ( 320 – 160 ) på fakturan och redovisar uppgiften till skatteverket. Skatteverkets bestämmelser kan läsas på www.skv.se.